StokmanZakelijk rijden


Zakelijk Renault rijden

Geïnteresseerd in het zakelijk rijden van een Renault? Kies voor Renault Business Finance bij Renault Stokman. Wij houden rekening met uw wensen en behoeften zodat u een op maat gemaakt advies krijgt over de zakelijke oplossingen die Renault Business Finance kan leveren.

Renault Business Finance

Wij adviseren u graag over de leasevorm die bij uw onderneming past. Stokman werkt nauw samen met Renault Business waardoor u ons als zakelijk contactpersoon kunt houden. Ook voor onderhoud, reparatie en schadeherstel kunt u met Renault Business Finance gewoon terecht bij Renault Stokman. Wel zo efficiënt. Naast efficiency staat kwaliteit ook hoog in het vaandel. Met ons uitgebreid aanbod aan zakelijke mogelijkheden en services, is het ons doel om u zo goed mogelijk te adviseren. Wij zijn pas tevreden als u een op maat gemaakt voorstel krijgt die al uw wensen op het gebied van zakelijk rijden vervult.

Wat past bij uw bedrijf?

Met Renault Business Finance heeft u keuze uit een aantal opties. Bijvoorbeeld: gaat u voor Financial Lease of Operational Lease? Beide leasevormen zijn geschikt voor zowel bedrijfswagens als personenauto’s. Ontdek de voordelen van Financial Lease of Operational Lease en bekijk wat het beste bij uw bedrijf past.

Bijtelling voor uw Renault-model

Bij Stokman Renault gelden er twee bijtellingspercentages:

  • 4% voor volledig elektrische auto’s
  • 22% voor alle overige voertuigen (zodra de auto in 2018 op kenteken wordt gezet)

Het is in 2018 nog interessanter geworden om elektrische auto’s zoals de Renault ZOE of KANGOO Z.E. zakelijk te rijden. Meer informatie? Bekijk hier alles omtrent Renault bijtelling.