StokmanRenault PRO+


Renault PRO+

Bent u een ondernemer en zoekt u een bedrijfswagen die bij uw wensen past? Twijfelt u hierbij tussen koop of lease van een Renault bedrijfswagen? Heeft u een vloot bedrijfswagens van diverse merken in beheer, maar behoefte aan één aanspreekpunt? Renault PRO+ biedt het antwoord op uw vragen!

Renault PRO+ richt zich onder andere op de volgende punten: bedrijfswagens, op- en ombouw, vervangend vervoer, verruimde openingstijden, financiering, leasing, 24-uur service en verhuur. Renault PRO+ is dé oplossing voor zakelijke klanten!

Het Stokman Renault PRO+ Center

Het netwerk van Renault PRO+ Centra breidt zich uit onder een selecte groep Renault-partners. Zo is Stokman Renault aangewezen als Renault PRO+ center voor Noord-Holland. Renault hanteert hierbij strenge selectiecriteria, want voor Renault PRO+ staat kwaliteit voorop. Dit houdt in dat wij u volledig op maat kunnen adviseren bij de zakelijke aanschaf van een personen- of bedrijfsauto. Naast onderhoud kunt u hier ook terecht voor informatie over alle mogelijkheden qua op-, ombouw en accessoires. Gratis internet is aanwezig, dus u kunt doorwerken terwijl u wacht.

De medewerkers van het Renault PRO+ Center zijn gespecialiseerde vakmensen om zo goed mogelijk in te kunnen springen op uw eisen en wensen. Ons doel: u optimale mobiliteit te garanderen! Zo kunt u zorgeloos aan het werk.

Onze Renault PRO+ beloftes aan u

  • Specialisatie in het verkopen en onderhouden van bedrijfswagens
  • Een uitgebreid aanbod bedrijfswagens, inclusief op- en ombouw
  • Een technische diagnose binnen 1 uur
  • Vaste contactpersonen voor verkoop en aftersales
  • Vervangend vervoer op maat
  • En nog veel meer…

Het Renault PRO+ Center heeft de kwaliteit van aftersales hoog in het vaandel staan. De werkplaats is zowel praktisch als efficiënt ingericht, zodat er voertuigen tot 7 ton en een hoogte van 3,50 meter onderhouden kunnen worden. De inrichting en onze verruimde openingstijden zorgen ervoor dat een onderhoudsbeurt u zo min mogelijk tijd kost. Zo krijgt u bij ons al binnen 4 uur een gedetailleerde prijsopgave voor reparatie.

Renault bedrijfswagens op maat

Bij het Renault PRO+ Center staat er een bedrijfswagenspecialist voor uw klaar voor alles op het gebied van accessoires en op- en ombouw. Deze expert is daarnaast op de hoogte van alle details aangaande zakelijke koop, financial lease, operational lease, shortlease en wagenparkoptimalisatie.

Ook voor de transparante en flexibele onderhoudscontracten van Renault Maintenance kunt u terecht bij het Renault PRO+ Center. Liever een afspraak bij u op locatie? De accountmanager zakelijke markt komt graag naar u toe!

Renault Stokman PRO+ Center biedt een oplossing voor elke toepassing!