StokmanRenault ZE


Op de website van Renault kunt u alle informatie over 100% elektrische auto’s bij Renault vinden:

Informatie-website Renault ZE

Vind hier de juiste folders en prijslijsten van de Renault Zero Emission modellen.

De elektrische Twingo. Leverbaar vanaf € 20.590,-

De Nieuwe Twingo in de 100% elektrische uitvoering staat nu in de showroom. Met zijn compacte formaat en slimme ruimte-indeling is de Twingo Z.E. een prettige metgezel die tevens de norm zet op het gebied van connectiviteit met specifieke functies voor een elektrisch voertuig.

De nieuwe Renault Twingo Z.E. is nu bij Stokman te bezichtigen. De prijzen zijn inmiddels bekend.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Vul dan onderstaand formulier in.

Hou mij op de hoogte van de Twingo ZE

De Renault MASTER Z.E.

Het beste van bedrijfswagens en 100% elektrische Renault-auto’s in één.
De auto is qua gebruik identiek aan de huidige Master, maar heeft in plaats van een grote dieselmotor een R75-elektromotor met 77 pk. De auto is ideaal voor iedere ondernemer in de stad. Vooral in de groeiende emissievrije zones komt de Master Z.E. u perfect van pas! Wilt u meer informatie over de nieuwste elektrische bedrijfswagen? Neem dan contact op met één van onze bedrijfswagenadviseurs óf vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct contact Offerte aanvragen

Ervaar zelf elektrisch rijden met een proefrit !

Elektrisch rijden is eenvoudig. Ontdek alles over de voordelen van Renault Zero Emission en stap over!

In elke vestiging kunt u een afspraak maken voor een proefrit, onze adviseurs vertellen u graag alles over 100% elektrisch autorijden. Maar nog belangrijker is uw eerste ervaring met elektrisch rijden ! Maak daarom nu een afspraak voor een proefrit.

Of kiest u voor een elektrische Occasion ?

Sinds 2019 neemt het aanbod gebruikte elektrische auto’s snel toe. Ook bij Stokman hebben wij een ruime keuze. Bekijk ons aanbod.

Renault ZE Services

Op uw nieuwe zuinige auto wilt u natuurlijk zuinig zijn. Dat begrijpt Renault. Daarom profiteert u als elektrisch Renault rijder van de Renault ZE Services. U profiteert onder andere van 2 jaar fabrieksgarantie op materiaal-, montage- en productiegebreken van uw elektrische Renault. Daarnaast geniet u van gratis pechhulp in vrijwel heel Europa tijdens de garantieperiode.

Mocht u een keer met uw elektrische auto aan de kant van de weg staan, dan staat Renault Service voor u klaar. U kunt 24/7 rekenen op hulp. Kunt u niet doorrijden vanwege een lege batterij? Dan brengen we u tot aan het laadpunt. Dit is een service die bij de batterijhuur in is begrepen. Natuurlijk is dit een probleem dat u liever voorkomt.

De Connected Service helpt u hierbij. Met deze service bent u altijd op de hoogte van het actuele batterij niveau van uw elektrische auto. Ook als het op onderhoud aankomt biedt Renault de beste service. Renault biedt twee eenvoudige all-in onderhoudscontracten aan voor all-in prijzen. Renault ZE Services maakt elektrisch Renault rijden op deze manier wel heel aantrekkelijk.

Heeft u vragen over Renault ZE ?

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen over elektrisch rijden. Vul onderstaande formulier in en zij nemen contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.