StokmanRenault ZE


Denk aan een stad zonder verkeerslawaai en uitlaatgassen, een duurzame en verantwoordelijke maatschappij. Dat is de wereld die wij voor ogen hebben met de Renault ZE. Deze zuinige auto’s zijn ontwikkeld met nul gram CO2 uitstoot. Vind hier de juiste folders en prijslijsten van de Renault Zero Emission modellen.

Brochure Twizy     Prijslijst Twizy

Brochure ZOE     Prijslijst ZOE

Brochure Kangoo ZE     Prijslijst Kangoo ZE

Geïnteresseerd in de elektrische Renault ZOE? Bekijk dan onze tijdelijke Renault ZOE actie.

Stokman Renault onthult: de nieuwe MASTER Z.E.

Het beste van bedrijfswagens en 100% elektrische Renault-auto’s in één.
De auto is qua gebruik identiek aan de huidige Master, maar heeft in plaats van een grote dieselmotor een R75-elektromotor met 77 pk. De auto is ideaal voor iedere ondernemer in de stad. Vooral in de groeiende emissievrije zones komt de Master Z.E. u perfect van pas! Wilt u meer informatie over de nieuwste elektrische bedrijfswagen? Neem dan contact op met één van onze bedrijfswagenadviseurs óf vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct contact Offerte aanvragen

 

Bewonder de Renault Zero Emission modellen

Elektrisch rijden is eenvoudig. Ontdek alles over de voordelen van Renault Zero Emission en stap over! Onze vestiging in Alkmaar is gespecialiseerd in Renault ZE, onze adviseurs vertellen u graag alles over 100% elektrisch autorijden. Maar nog belangrijker is uw eerste ervaring met elektrisch rijden. Maak daarom nu een afspraak voor een proefrit.

Renault ZE Services

Op uw nieuwe zuinige auto wilt u natuurlijk zuinig zijn. Dat begrijpt Renault. Daarom profiteert u als elektrisch Renault rijder van de Renault ZE Services. U profiteert onder andere van 2 jaar fabrieksgarantie op materiaal-, montage- en productiegebreken van uw elektrische Renault. Daarnaast geniet u van gratis pechhulp in vrijwel heel Europa tijdens de garantieperiode. Mocht u een keer met uw elektrische auto aan de kant van de weg staan, dan staat Renault Service voor u klaar. U kunt 24/7 rekenen op hulp. Kunt u niet doorrijden vanwege een lege batterij? Dan brengen we u tot aan het laadpunt. Dit is een service die bij de batterijhuur in is begrepen. Natuurlijk is dit een probleem dat u liever voorkomt. De Connected Service helpt u hierbij. Met deze service bent u altijd op de hoogte van het actuele batterij niveau van uw elektrische auto. Ook als het op onderhoud aankomt biedt Renault de beste service. Renault biedt twee eenvoudige all-in onderhoudscontracten aan voor all-in prijzen. Renault ZE Services maakt elektrisch Renault rijden op deze manier wel heel aantrekkelijk.