StokmanRuitschadeherstel


Heeft uw Renault ernstige ruitschade opgelopen of misschien een klein sterretje? Maak een afspraak bij Stokman Renault via het formulier aan de rechterzijde en wij helpen u zo snel mogelijk weer veilig op weg! Ontvangt u liever eerst een vrijblijvende offerte? Dan kunt u deze hieronder aanvragen.

Offerte ruitschadeherstel aanvragen

 

Professioneel Renault ruitschadeherstel bij Stokman

Ruitschade kan door vele oorzaken ontstaan. Wellicht is het veroorzaakt door een aanrijding, inbraak of zelfs door een piepklein steentje dat met 100 kilometer per uur de ruit raakt. Ruitschade zit in een klein hoekje en moet zo snel mogelijk verholpen worden. Omdat het schadeherstel van een ruit om precisiewerk gaat waarbij de juiste aanpak en materialen moeten worden gebruikt, zullen alleen ervaren monteurs met de juiste kennis en expertise uw ruit behandelen. Stokman Renault bezit over de juiste apparatuur en mankracht om de reparatie of vervangen vakkundig voor u uit te voeren.

Laat een sterretje in uw autoruit tijdig repareren

Heeft u een ster in de voorruit van uw Renault? Dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk laten verhelpen. Doorrijden kan namelijk al gauw leiden tot een grote barst, scheur of breuk. Met name bij sterk wisselende temperaturen wordt dit gevaar aanzienlijk groter. Wanneer u de airco laag zet in de zomer of de verwarming juist hoog in de winter is de kans groot dat een klein sterretje tot meer schade leidt. Laat u een sterretje toch zitten? Dan bestaat tevens de kans dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd. Wanneer een sterretje in de voorruit in het gezichtsveld van de bestuurder zit en groter is dan 20 millimeter moet u hier rekening mee houden.

Beschadigde ruit vervangen of herstellen?

Bij het repareren van een ruit wordt een onzichtbare kunsthars gebruikt. Hiermee maken wij sterren, putjes, barstjes en scheurtjes vrijwel onzichtbaar. Dit is vaak voordeliger dan het vervangen van een ruit. Verzekeringsmaatschappijen geven dan ook de voorkeur aan een reparatie van de ruit. Een dergelijke reparatie wordt vrijwel altijd gedekt door uw Casco-, WA-Plus of glasverzekering. Na een reparatie of vervanging profiteert u ook altijd van 12 maanden Renault Reparatie garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.