StokmanSchadeherstel


Voor schadeherstel werkt Stokman bij elke vestiging nauw samen met Renault Erkend Schadebedrijven. Hierdoor kunnen wij voor u als één aanspreekpunt fungeren voor zowel de aanschaf en onderhoud van uw auto, als voor eventueel schadeherstel. Vanzelfsprekend werken deze, door Stokman, geselecteerde schadebedrijven nauw samen met schade-experts van alle verzekeringsmaatschappijen en vele grote wagenparkbeheerders. Wilt u direct een afspraak maken voor schadeherstel? Vul dan het formulier aan de rechterzijde in óf neem telefonisch contact met ons op via onderstaande telefoonnummers.

Stokman Hoorn tel. 0229 – 28 20 80
Stokman Alkmaar tel. 072 – 561 24 24
Stokman Den Helder tel. 0223 – 63 74 84

Ontvang u liever eerst een offerte voor het schadeherstel, dan kunt u deze hieronder aanvragen.

Offerte schadeherstel aanvragen

 

Schadeherstel van het hoogste niveau voor uw Renault

Men werkt uitsluitend met originele, duurzame Renault-onderdelen. Dit gegeven, in combinatie met het opleidingsniveau van de monteurs en hun professionele uitrusting, garandeert u de zekerheid van schadeherstel op het hoogste niveau. Uiteraard wordt tijdens de reparatie van uw auto vervangend vervoer door ons verzorgd.

Tevens zijn alle Stokman-vestigingen ook als loketfunctie aangesloten bij Schadegarant. Onze service-adviseurs verzorgen het contact met het schadebedrijf en nemen u alle zorgen uit handen.

 

Renault Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvangt u het Renault Merkgarantiebewijs. Dit bevestigt dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. Het Merkgarantiebewijs garandeert u dat uw Renault na het herstel op alle aspecten weer in dezelfde staat verkeert als vóór de schade. Een veilig gevoel, dat alleen Renault Erkend Schadeherstel u kan geven.

De voordelen van Renault Erkend Schadeherstel

  • Schadeherstel conform Renault eisen
  • Renault vervangend vervoer
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Renault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd (indien van toepassing)
  • Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie.

Voor vragen over schadeherstel kunt u altijd terecht bij één van onze serviceadviseurs.