StokmanZakelijk leasen


Zakelijk lease opties van Stokman Renault

Zakelijk leasen? Dan bent u bij Stokman Renault aan het juiste adres. In samenwerking met Renault Business Finance adviseren wij u graag over welke leasevorm het beste bij uw bedrijf past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Financial Lease of voor Operational Lease. Beide hebben zo zijn voordelen. Wat past het beste bij uw bedrijf? Renault Stokman helpt u er graag mee!

Zakelijk leasen op Renault.NL

Renault Financial Lease

MKB bedrijf of ZZP’er? Dan is Financial Lease bij Renault Stokman ideaal voor u. Met Financial Lease maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen. Het is namelijk zo dat een leaseauto, op de bedrijfsbalans komt. Hierdoor profiteert u met een zakelijke Renault Lease onder andere van:

  • BTW teruggave
  • Fiscale afschrijving
  • Investeringsaftrek of startersaftrek

Daarnaast is er al een lease optie beschikbaar voor 0% rente. Het werkt namelijk zo dat u het gefinancierde bedrag in maandelijkse termijnen terugbetaald. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden is voor eigen beheer.

Het voordeel van Financial Lease is dat u aan het einde van de overeenkomst, volledig eigenaar bent van de auto. U heeft dus helemaal zelf in de hand of u de auto houdt of inruilt voor een nieuwe Renault. Onze zakelijke accountmanagers helpen u daar graag bij.

De aanpassingen aan de Renault meefinancieren? Dat kan. Ook voor de financiering van de op- en ombouw van uw bedrijfswagen(s) staat Renault Business Finance voor u klaar.

Renault Operational Lease

De zogenaamde “auto van de zaak”, of te wel Full Operational Lease, is de meest voorkomende vorm van Operational Lease. Bij Renault Stokman ook de meest uitgebreide vorm van leasing. De hoogte van het leasebedrag wordt bepaald aan de volgende criteria:

  • Welke nieuwe Renault u wil rijden
  • De gewenste looptijd van de leaseovereenkomst
  • De verwachte te rijden kilometers

Wilt u zowel zakelijk als privé gaan rijden in een nieuwe Renault? Dan betaalt u bijtelling. Bekijk hier meer informatie over bijtelling.

De leaseauto gaat bij Operational Lease niet deel uit maken van uw bedrijfsbalans. Hierdoor heeft u geen zorgen over het effect van een zakelijke Renault op uw liquiditeit en solvabiliteit.

Overige leasevormen

Naast Financial Lease en Full Operational Lease biedt Renault Business Finance ook andere vormen van leasing aan, namelijk:

Meer weten? Neem gerust contact met ons op of kom gerust langs.

Verzekering en onderhoud

Renault Stokman regelt naast financiering ook onderhoudscontracten en autoverzekeringen. Met Renault Autoverzekeringen kunt u rekenen op een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van My Revision Extra Pro. Dit houdt in dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan voor onderhoud of vervanging.

Wij leggen u graag de mogelijkheden uit tijdens een telefonisch consult of een afspraak in de showroom!