StokmanZakelijk elektrisch rijden


Zakelijk elektrisch rijden met Renault

Ecologische voetafdruk verminderen? Dat kan bij Stokman Renault. Het is namelijk mogelijk om ook elektrische auto’s zakelijk aan te schaffen. Speciaal voor de duurzame ondernemer biedt Renault elektrische bedrijfsauto’s aan. U geniet dan namelijk van een aantal voordelen:

  • De CO2-uitstoot van uw bedrijf wordt minder
  • U bedrijfsvoering wordt duurzamer
  • Uw bedrijf straalt duurzaamheid uit, dit kan aantrekkelijk overkomen op potentiële klanten
  • Het levert belastingvoordeel op

Nog niet overtuigd? Door lokale- en milieuwetgeving gaat het bereiken van een stadscentra steeds moeilijker worden voor gemotoriseerd verkeer. Met name voor benzine en diesel voertuigen. Een compacte, wendbare, elektrische auto biedt hiervoor een mooi alternatief.

Elektrische Renault modellen

Renault Stokman heeft een aantal aantrekkelijke elektrische modellen beschikbaar. Zo is de Renault ZOE zeer aantrekkelijk met zijn grote actieradius. De Renault KANGOO Z.E. is de nieuwe bestelwagen met een verrassend grote laadruimte. De ideale, slimme bestelwagen voor in de stad.

Laadvoorzieningen

Renault Stokman biedt ook verschillende oplossingen voor het opladen van uw elektrische wagenpark. Zo werken wij samen met een gecertificeerde partner Greenflux. In samenwerking met Greenflux bieden wij allerlei oplossingen als het gaat om bijvoorbeeld het investeren in een oplaadplein voor uw wagenpark.

Daarnaast telt Nederland al bijna 10.000 laadpalen. Deze laadvoorzieningen zijn continue in ontwikkeling, waardoor er steeds meer service beschikbaar wordt gesteld voor de automobilist met een elektrische auto.

Renault ZE Service

Als elektrische Renault rijder profiteert u van Renault ZE services. U profiteert onder andere van:

  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Gratis pechhulp in vrijwel heel Europa (tijdens de garantieperiode)
  • 24/7 pechhulp

Zelfs als u niet door kan rijden vanwege een lege batterij, brengen wij u naar het dichtstbijzijnde laadpunt. Zo wordt elektrisch rijden in een Renault zeer aantrekkelijk!

Onze vestiging in Alkmaar is gespecialiseerd in Renault ZE, onze adviseurs vertellen u graag alles over 100% elektrisch autorijden. Kom een keer langs en ervaar Renault ZE bij Stokman Renault.