StokmanBedrijfswagens


Renault bedrijfswagens bij Stokman

Heeft u een bedrijfswagen nodig? Ontdek wat het Renault PRO+ gamma voor u en uw bedrijf kan betekenen. Bij Stokman Renault heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment van Renault bedrijfswagens. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren, welke bedrijfswagen bij uw wensen past. Van een compacte alleskunner zoals de Renault Kangoo, naar een veelzijdige Renault Master met meer dan 350 verschillende mogelijkheden zoals een dubbele cabine of een kiepbak.

Voor al uw wensen omtrent Renault bedrijfswagens, biedt Stokman Renault een oplossing!

Bekijk hier onze voorraad bedrijfswagens

Renault Kangoo

De Kangoo is nog leverbaar als benzine, diesel en met 100% elektrische aandrijving. Kies bijvoorbeeld uit twee, drie of vijf zitplaatsen, drie verschillende lengten of een volledig elektrische Z.E.-versie. Leverbaar met zitplekken voor drie mensen voorin. De nieuwe Kangoo is nog comfortabeler ontworpen. Zo kunt u bijvoorbeeld de passagiersstoelen eenvoudig inklappen om de laadruimte nog verder te verlengen. Daarnaast heeft de Kangoo een brede uitrusting met een scala aan vooruitstrevende technologieën. Zo heeft elke versie een achteruitrijcamera, parkeersensoren én ESC. Welke versie past het beste bij u?

Renault Trafic

De nieuwe Renault Trafic heeft een sterke, robuuste look. Met verschillende aanpassingen aan het interieur zoals ergonomische stoelen en realtime navigatie heb je optimaal comfort. De Trafic heeft vele versies. Zo heeft de ruimste versie ook de langste laadruimte in zijn segment. Ruimte zat dus! Met R&Go en Media Nav gaat u aangenamer en efficiënter de weg op. Zo kunt u muziek luisteren via audiostreaming, belt u handsfree en profiteert u van navigatie in realtime. De Trafic is nog completer dan ooit. Daarnaast kunt u met o.a. versterkte carrosserie, front-, zij-, gordijn- en thorax airbags met geprogrammeerde instelling, veilig de weg op. Rijden met totale gemoedsrust dus, ontdek hem bij Stokman!

Renault Master

Het design van de Renault Master* is volledig vernieuwd. Met strakke, moderne lijnen is het imago nog dynamischer en moderner geworden. Naast het verassende design is de Master ook aangepast naar functionaliteit. Zo biedt de Master allerlei mogelijkheden op het laden en lossen makkelijker en efficiënter te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Sjorogen, laadruimtebetimmeringen en imperialen. Met meer dan 350 versies, kan de Renault Master worden aangepast naar uw werkzaamheden. Daarnaast staat veiligheid voorop bij de Renault Master. Dankzij de laatste technologieën, zoals het Elektronisch Stabiliteit Programma (ESP), Extended Grip en een dodehoekspiegel, rijdt u met totale gemoedsrust. Niet voor niets is de Master de meest verkochte lichte bedrijfswagen van Europa.

Bij Renault Stokman heeft u genoeg keuze en mogelijkheden m.b.t. Renault Bedrijfswagens. Nog niet overtuigd? Stel uw eigen Renault Bedrijfswagen samen, bekijk onze Renault acties*, vraag een brochure aan of vraag een proefrit aan en kom langs. Wij helpen u graag!

Klaar om uw Renault Bedrijfswagen verder te ontdekken?