• Renault
  • Renault Rafale E-Tech full hybrid

StokmanRenault Rafale E-Tech full hybrid


Renault Rafale - Stokman

De nieuwe Renault Rafale – die in juni 2023 werd onthuld op de luchtvaartshow op vliegveld Le Bourget bij Parijs – is een van de hoogtepunten van Renaulution, het strategisch plan van Renault. Het nieuwe model is leverbaar vanaf aankomende zomer en is nu al te bestellen als E-Tech full hybrid 200 esprit Alpine, voor prijzen vanaf € 51.490,-. De techno uitvoering volgt later met een vanafprijs van € 47.490,-.

Tegen het eind van dit jaar introduceert Renault ook nog de extra krachtige Rafale E-Tech 4×4 plug-in hybrid met een vermogen van 221 kW (300 pk) en nog meer focus op rijprestaties. Deze versie is voorzien van een extra elektromotor die de achterwielen aandrijft en een specifieke afstelling van het onderstel.

Blijf op de hoogte

Houd me op de hoogte over de nieuwe Renault Rafale bij Stokman.

Schrijf u in voor onze reminder en blijf op de hoogte van de nieuwe Renault Rafale. Zo mist u niks rondom de lancering van dit model. Uiteraard hoort u als eerste als de auto bij Stokman in de showroom staat.

Efficiëntie op Zijn Best

Met zijn geavanceerde E-Tech Full Hybrid-technologie biedt de Renault Rafale een uitzonderlijke brandstofefficiëntie zonder in te leveren op prestaties. De E-Tech full hybrid-aandrijflijn heeft een innovatieve multimode-transmissie en een vermogen van 147 kW (200 pk). Zijn actieradius tot 1.100 kilometer behoort tot de grootste in het segment, en het verbruik en de CO2-uitstoot tot de laagste: 4,7 l/100 km en 106 g/km.

Baanbrekend Design

Het gedurfde en eigentijdse ontwerp van de Renault Rafale E-Tech maakt een statement op de weg. Van zijn gestroomlijnde carrosserie tot de opvallende LED-verlichting, elk element is zorgvuldig vormgegeven om zowel esthetiek als aerodynamica te optimaliseren.

Renault Rafale 2 - Stokman

Geavanceerde Technologie

Stap binnen in de toekomst met het geavanceerde technologiepakket van de Renault Rafale E-Tech. Met een intuïtief infotainmentsysteem, geavanceerde veiligheidsfuncties en connectiviteitsopties die naadloos zijn geïntegreerd, wordt elke rit een plezierige en moeiteloze ervaring.

Renault Rafale interieur - Stokman