• Renault
  • Renault Master E-Tech electric

StokmanRenault Master E-Tech electric


Renault Master E-Tech electric - Renault Stokman

De nieuwe Renault Master is ontwikkeld om nog grotere afstanden te kunnen afleggen, grotere ladingen te transporteren en kosten te besparen. En met een actieradius tot 460 kilometer (WLTP) zet de volledig elektrische Master E-Tech electric de nieuwe standaard in zijn klasse.

Twee Batterijvarianten

Renault levert de Master E-Tech electric met keuze uit twee batterijvarianten. De toonaangevende actieradius tot 460 kilometer (WLTP) geldt voor de versie met de 87 kWh-batterij en een elektromotor van 105 kW (143 pk) en 300 Nm. Daarnaast is er een versie met een 40 kWh-batterij, een actieradius tot circa 200 kilometer (in afwachting van certificering) en een elektromotor van 96 kW (130 pk) en 300 Nm.

Deze uitgekiende batterijopties zijn gebaseerd op de klantkennis van Renault en de eisen van gebruikers die opereren in de steden en buitenwijken. De gekozen batterijvariant heeft verder geen invloed op het laadvermogen, een essentieel criterium in dit segment.

EFFICIENTE ‘AEROVAN’

Voor het optimaliseren van het rijbereik van de nieuwe Master heeft Renault zich vooral geconcentreerd op twee zaken: de aerodynamische eigenschappen van het gestroomlijnde ‘Aerovan’-design en het multi-energieplatform dat verschillende aandrijflijnen kan huisvesten, evenals het innovatieve dynamisch remsysteem en batterijwarmtebeheersysteem.

Mede dankzij het Aerovan-ontwerp biedt de Renault Master de hoogste efficiency in zijn segment, ongeacht de krachtbron. De luchtweerstandscoëfficiënt(SCx) van de bedrijfswagen is ruim 20% verlaagd, eveneens een toonaangevende waarde in deze klasse. De nieuwe Renault Master E-Tech electric is volledig ontworpen in de windtunnel. Daar is zijn silhouet tot in de perfectie verfijnd. Opgeteld brachten de prototypes tijdens de ontwikkeling duizenden uren door in een windtunnel waarin normaliter vliegtuigen worden getest, vanwege de grootte van de bedrijfswagen.

Levering vanaf de zomer

We verwachten de Masster E-Tech electric te kunnen leveren vanaf de zomer van 2024. Blijf op de hoogte via onderstaand formulier en mis niks!

Houd me op de hoogte over de nieuwe Renault Master E-Tech electric bij Stokman.

Schrijf u in voor onze reminder en blijf op de hoogte van de nieuwe Renault Master E-Tech electric. Zo mist u niks rondom de lancering van dit model. Uiteraard hoort u als eerste wanneer deze nieuwe Master bij Stokman in de showroom staat.