• Renault
  • Renault Espace E-tech full hybrid

StokmanRenault Espace E-tech full hybrid


De zesde generatie van de iconische Espace staat nu in onze showroom in Alkmaar, Den Helder en Hoorn !

Wilt u direct een offerte of inruilvoorstel? Bezoek dan onze actiepagina.

De nieuwe ESPACE is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en altijd voorzien van de innovatieve en efficiënte E-tech Full Hybrid 200-motor.

Renault Espace 2023 - Stokman
De nieuwe Renault Espace

De nieuwe Renault Espace zet een resolute stap omhoog met drie royale uitvoeringen (techno, esprit Alpine en iconic) zonder daarbij de kenmerken van de vijf voorgaande generaties te verliezen: comfort, ruimte en helderheid.

Techno

De techno opent het gamma met een royale standaarduitrusting die gericht is op technologie en comfort, zoals de adaptive vision LED-koplampen, het 12-inch OpenR Link-multimediasysteem met Google Automotive Services en de elektrisch bedienbare achterklep. Zeven zitplaatsen zijn altijd standaard in de Espace, terwijl de vijfpersoonsuitvoering optioneel beschikbaar is zonder meerprijs. De techno heeft ook een ‘F1 Blade’ in carrosseriekleur, raamomlijsting in glanzend chroom en dakrails in aluminium met satijnglans. Tot de standaarduitrusting behoren ook 19-inch lichtmetalen wielen en interieurbekleding van gerecyclede stof.

Esprit Alpine

De hoogwaardige uitvoeringen esprit Alpine en iconic hebben zeer duidelijke kenmerken. De esprit Alpine heeft een sportieve uitstraling met zijn grille in schaakbordmotief, een Alcantara® interieur met blauwe stiksels en 20-inch Daytona lichtmetalen wielen.

Iconic

De iconic is meer gericht op elegantie en technologie: 20-inch Effie lichtmetalen wielen, dashboard met een inzetstuk van echt essenhout, lederen bekleding ‘Initiale Paris’ in gris sable, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en een 3D around view-camera met easy park assist.

Derde generatie 4CONTROL

Met de derde generatie van 4CONTROL advanced, standaard op de esprit Alpine en iconic, biedt deze ruime loungecruiser de wendbaarheid van een stadsauto en de wegligging van een high-performance sportwagen.

Standaard wordt de nieuwe Espace geleverd in de speciale metaallak rouge flamme, optioneel zijn gris schiste, noir étoilé, bleu nocturne en blanc nacré leverbaar. De esprit Alpine is daarnaast leverbaar in de exclusieve kleur gris schiste satin.