StokmanDe nieuwe Renault 5


Ontdek de Toekomst van Rijden met de Nieuwe Renault 5 – Beschikbaar vanaf de Herfst 2024 bij Stokman Renault

Iconisch Ontwerp, Moderne Verfijning

De productieversie van de nieuwe Renault 5 E-tech is op een innovatieve manier ontwikkeld en heeft de magie en de charme van de conceptauto behouden. Hij is binnen drie jaar ontwikkeld, in plaats van de gebruikelijke vier jaar. De auto zit boordevol elektrische en digitale technologie, rolt in Frankrijk van de productielijn en is bovendien scherp geprijsd: vanaf € 25.000. Na de zomer staat hij bij de Nederlandse dealers.

Om deze compacte, betaalbare stadsauto te realiseren, heeft Renault Group niet alleen gebruikgemaakt van zijn eigen expertise, maar ook die van Ampere – het onderdeel van Renault Group dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van elektrische voertuigen en software – en Mobilize – het bedrijfsonderdeel gericht op abonnementsdiensten, lease en financiële diensten.

Elektrische Innovatie

Bij Stokman Renault zijn we toegewijd aan duurzame mobiliteit, en de nieuwe Renault 5 is daar een perfect voorbeeld van. Met geavanceerde elektrische aandrijflijn biedt deze auto een indrukwekkende actieradius tot 400km en een oplaadtijd die u versteld zal doen staan. Geniet van een schone, stille en efficiënte rit zonder concessies te doen aan de prestaties. Ontdek de toekomst van rijden en duurzaamheid bij Stokman Renault.

Het designteam koos voor een emotionele aanpak en hanteerde een ‘retro-futuristische’ stijl. Felle kleuren, koplampen met een brutale uitstraling, verticale achterlichten, gewelfde spatborden, een aparte kleur voor de accentlijsten boven de zijruiten, een ventilatierooster in de motorkap en meer: de Renault 5 E-Tech electric knipoogt nadrukkelijk naar de ondeugende stijl van zijn voorganger. Het idee was om een nieuwe draai te geven aan details die mensen zich meteen herinneren, maar passend in de energietransitie en de stijl van de 21e eeuw.

Veiligheid voorop

De nieuwe Renault 5 is voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen en technologieën om u en uw passagiers te beschermen. Van geavanceerde noodremassistentie tot actieve rijstrookbehoud, we hebben er alles aan gedaan om uw gemoedsrust te garanderen, zodat u met vertrouwen kunt rijden. Bij Stokman Renault kunt u altijd rekenen op veiligheid en betrouwbaarheid.

Houd me op de hoogte over de nieuwe Renault 5 bij Stokman.

Schrijf u in voor onze reminder en blijf op de hoogte van de nieuwe Renault 5. Zo mist u niks rondom de lancering van dit model. Uiteraard hoort u als eerste als de auto bij Stokman in de showroom staat.

Reserveer nu uw Exemplaar bij Renault

Wilt u als een van de eersten de nieuwe Renault 5 ervaren? U kunt nu uw interesse kenbaar maken en uw exemplaar reserveren voor de herfst van 2024 met de R5 R pass, hiermee rijdt u als één van de eersten in de Renault 5. We verwachten dat de vraag groot zal zijn, dus wacht niet te lang om uw plaats in de rij te verzekeren.