StokmanDe nieuwe Renault 5


Ontdek de Toekomst van Rijden met de Nieuwe Renault 5 – Verwacht : november 2024 bij Stokman Renault

  • De Renault 5 E-Tech electric is verkrijgbaar als twee versies om aan de verschillende behoeften van de klant te voldoen
  • Renault 5 E-Tech electric vanaf 31 mei 2024 te bestellen in de uitvoeringen techno en iconic cinq met 52 kWh-batterij en 410 km* actieradius te bestellen vanaf € 32.990
  • Versie met 40 kWh-batterij, 300 km* actieradius en prijs vanaf € 24.990 te bestellen vanaf begin 2025
  • Maak nu nog gebruik van de SEPP-subsidie
  • * onder voorbehoud van WLTP-homologatie.

Iconisch Ontwerp, Moderne Verfijning

De productieversie van de nieuwe Renault 5 E-tech is op een innovatieve manier ontwikkeld en heeft de magie en de charme van de conceptauto behouden. Hij is binnen drie jaar ontwikkeld, in plaats van de gebruikelijke vier jaar. De auto zit boordevol elektrische en digitale technologie, rolt in Frankrijk van de productielijn en is bovendien scherp geprijsd: vanaf € 25.000. In november staat hij bij de Nederlandse dealers.

Om deze compacte, betaalbare stadsauto te realiseren, heeft Renault Group niet alleen gebruikgemaakt van zijn eigen expertise, maar ook die van Ampere – het onderdeel van Renault Group dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van elektrische voertuigen en software – en Mobilize – het bedrijfsonderdeel gericht op abonnementsdiensten, lease en financiële diensten.

VERSIEPRIJZEN EN UITRUSTINGEN

De eerste twee te bestellen versies – techno en iconic cinq – worden gekenmerkt door een zeer uitgebreide standaarduitrusting met onder meer een warmtepomp met pre-conditionering, 11 kW bidirectionele AC-boordlader, 100 kW DC-snellaadvermogen, climate control, 18-inch wielen ‘Techno’ of ‘Chrono’, een achteruitrijcamera en adaptive cruise control. Kopers kunnen ook rekenen op een 10-inch digitaal instrumentarium, een 10-inch centraal beeldscherm, evenals het OpenR Link multimediasysteem met geïntegreerde Google-functies en een voor elektrisch rijden geoptimaliseerde routeplanner.

De nieuwe Renault 5 E-Tech electric in de uitvoering techno met 52 kWh-batterij is te bestellen vanaf € 32.990. Wie in 2024 een order plaatst voor de Renault 5 komt in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950 (zolang de subsidie beschikbaar is).

Elektrische Innovatie

Bij Stokman Renault zijn we toegewijd aan duurzame mobiliteit, en de nieuwe Renault 5 is daar een perfect voorbeeld van. Met geavanceerde elektrische aandrijflijn biedt deze auto een indrukwekkende actieradius tot 400km en een oplaadtijd die u versteld zal doen staan. Geniet van een schone, stille en efficiënte rit zonder concessies te doen aan de prestaties. Ontdek de toekomst van rijden en duurzaamheid bij Stokman Renault.

Het designteam koos voor een emotionele aanpak en hanteerde een ‘retro-futuristische’ stijl. Felle kleuren, koplampen met een brutale uitstraling, verticale achterlichten, gewelfde spatborden, een aparte kleur voor de accentlijsten boven de zijruiten, een ventilatierooster in de motorkap en meer: de Renault 5 E-Tech electric knipoogt nadrukkelijk naar de ondeugende stijl van zijn voorganger. Het idee was om een nieuwe draai te geven aan details die mensen zich meteen herinneren, maar passend in de energietransitie en de stijl van de 21e eeuw.

UNIEKE ACCESSOIRES VOOR PERSONALISATIE

De Renault 5 E-Tech electric is te bestellen met keuze uit vijf carrosseriekleuren: Jaune Pop!, Vert Pop!, Blanc Nacré, Noir Étoilé en Bleu Nocturne. Daarnaast zijn 104 verschillende accessoires beschikbaar. Tevens zijn voor het dak en de voorportieren contrasterende kleuropties en stripings leverbaar.

Het interieur biedt in totaal 19 liter aan opbergruimte en is verder te personaliseren met 3D-geprinte accessoires van de fabriek in Flins. Een bijzondere accessoire is de ‘rieten’ mand voor een stokbrood. Ook fraai is de te personaliseren knop op de e-pop shifter.

Veiligheid voorop

De nieuwe Renault 5 is voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen en technologieën om u en uw passagiers te beschermen. Van geavanceerde noodremassistentie tot actieve rijstrookbehoud, we hebben er alles aan gedaan om uw gemoedsrust te garanderen, zodat u met vertrouwen kunt rijden. Bij Stokman Renault kunt u altijd rekenen op veiligheid en betrouwbaarheid.

Houd me op de hoogte over de nieuwe Renault 5 bij Stokman.

Schrijf u in voor onze reminder en blijf op de hoogte van de nieuwe Renault 5. Zo mist u niks rondom de lancering van dit model. Uiteraard hoort u als eerste als de auto bij Stokman in de showroom staat.

Reserveer nu uw Exemplaar bij Renault

Wilt u als een van de eersten de nieuwe Renault 5 ervaren? U kunt nu uw interesse kenbaar maken en uw exemplaar reserveren voor de herfst van 2024 met de R5 R pass, hiermee rijdt u als één van de eersten in de Renault 5. We verwachten dat de vraag groot zal zijn, dus wacht niet te lang om uw plaats in de rij te verzekeren.