Nu in onze showrooms !
Van
€19.575,-
Excl. btw/bpm vanaf
€19.075,-
Gratis offerte aanvragen

Onze voorraad Renault Kangoo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kangoo staan?

Algemene informatie


In de standaarduitvoering biedt de nieuwe KANGOO een ongekende laadruimte van maximaal 3,3 m³. Zijn maximale laadvermogen van 600 – 800 kg (met de optie om het laadvermogen te verhogen) stijgt naar bijna 1 ton in de extra lange modellen. Zijn trekvermogen is toegenomen tot 1.500 kg, het hoogste niveau ooit. Toonaangevende afmetingen

In de lange versie is de nieuwe KANGOO in zijn segment toonaangevend met zijn extra brede zijdelingse schuifdeur (864 mm). Met 3.548 mm heeft hij ook de langste laadvloer in zijn segment. Zijn opbergcapaciteit is 4,2 m³. In de standaarduitvoering is de opbergcapaciteit van 3,3 m³. De laadruimte heeft 1/3 – 2/3 deuren die onder een grote hoek geopend kunnen worden, van 90° tot 180°, zodat de toegankelijkheid ook goed is als er weinig ruimte beschikbaar is achter het voertuig.

Een beveiligde laadruimte

De cilinders van de portiersloten zijn verwijderd om de bescherming tegen inbraak en diefstal te verhogen. Een optioneel supervergrendelingssysteem biedt een hoger beschermingsniveau: de bedieningselementen voor het ontgrendelen van de portieren aan de binnenzijde worden alleen geactiveerd als de handsfree-kaart wordt gedetecteerd of als de sleutel met 3 knoppen wordt gebruikt. Bij inbraak in het interieur blijft de laadruimte (100% plaatstaal) dus gesloten en beschermd.

Kom ‘m uitproberen! Hij staat klaar

Test of deze auto bij u past en laat u overtuigen door zijn kwaliteit.

Plan proefrit