StokmanELEKTRISCH LEASEN

Wilt u ook zakelijk gebruik maken van de voordelen van elektrisch rijden. Ga dan voor elektrisch leasen.
De volledig elektrische Renault ZOE leaset u al vanaf € 360,- per maand.
En u profiteert niet alleen van een zeer voordelig leasetarief, maar ook van het bijtellingsvoordeel voor volledig elektrische auto’s. Dubbele winst dus!

ELEKTRISCH RIJDEN, WANNEER STAPT U OVER?

ELEKTRISCH RIJDEN, WANNEER STAPT U OVER?

Elektrisch rijden, wanneer stapt over?De ‘TCO’ (total cost of ownership) van een elektrische auto is aanzienlijk lager dan die van een auto met hybride, plug-in hybrid of verbrandingsmotor. Dit komt door het volledig besparen op brandstof , het feit dat er geen wegenbelasting betaald hoeft te worden en de aantrekkelijkere bijtelling van 8%. Daarnaast is het onderhoud van een elektrische auto goedkoper dan van een brandstofauto.
Bekijk voorraad elektrische Renault-modellen

Heeft u een mobiliteitsbudget van uw werkgever óf wilt u privé leasen? Maak dan gebruik van onze Renault private lease regeling. Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld, zonder bijtelling.

RENAULT TWINGO ELECTRIC

RENAULT TWINGO ELECTRIC

De iconische stadsauto is nu 100% elektrisch, de Renault TWINGO Electric beschikt over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm*, en dat alles in een compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. De elektrische TWINGO rijdt u met slechts 8% bijtelling.
Bekijk de TWINGO
RENAULT ZOE

RENAULT ZOE

De ZOE heeft een sterke uitstraling, laadt snel op, is muisstil en accelereert lekker vlot dankzij de krachtige 52kWh batterij. Met een actieradius van 395 km* (WLTP) is de Renault ZOE ideaal voor het dagelijks gebruik. De elektrische Renault ZOE rijdt u met slechts 8% bijtelling.
Bekijk de ZOE
ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN

ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGEN

Een elektrische, kleine en grote bestelwagen met een actieradius van 120km/ 200km onder echte rijomstandigheden. Profiteer van alle voordelen van zakelijk, elektrische rijden: lage bijtelling, geen uitstoot, duurzaam ondernemen en veel comfort dankzij de stille motor.
Bekijk bedrijfswagens

HET STOKMAN RENAULT PRO+ TEAM

Patrick en Mark zijn het PRO+ team van Stokman. Samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring met bedrijfswagens.
Hun doel: u optimale mobiliteit garanderen ! Zo kunt u zorgeloos aan het werk.
 Wilt u een offerte op maat en advies over de inrichting?
Bel of mail dan snel voor een afspraak wanneer het u schikt.