Nu te bestellen bij Stokman
nu bestelbaar vanaf
€36.480,-
Gratis offerte aanvragen

Algemene informatie


LAAGSTE BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-UITSTOOT IN ZIJN KLASSE

Om klanten te trakteren op een eersteklas rijervaring met een uitstekende combinatie van kracht en efficiëntie, wordt de Renault Austral aangedreven door de nieuw ontwikkelde E-Tech full hybrid met 147 kW (200 pk) vermogen. Deze geavanceerde aandrijflijn maakt gebruik van een nieuwe 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor met 96 kW (130 pk) en 205 Nm koppel en een nieuwe elektromotor die wordt gevoed door een lithium-ion-batterij (2 kWh/400V).

De intelligente multi‑mode transmissie biedt vijftien aandrijfcombinaties, waarvan twee in de 100% elektrische modus. Daarnaast is de Austral met zijn gemiddelde verbruik en CO2-uitstoot vanaf 4,6 l/100 km en 104 g/km ongeëvenaard in zijn klasse, zonder compromis ten aanzien van rijplezier.

De mild hybrid advanced maakt het hybride-aanbod van de Renault Austral compleet: Deze is nieuw in het aanbod van Renault, combineert de nieuwste 1,2-liter driecilinder turbobenzinemotor met een 48V lithium-ion-batterij en een starter/generator. De 96 kW (130 pk) sterke, handgeschakelde aandrijflijn staat garant voor een naadloze rijervaring en de laagste verbruiks- en uitstootwaarden in deze klasse (vanaf 5,2 l/100 km en 118 g/km). Daarmee is de mild hybrid advanced een volwaardig alternatief voor een dieselmotor.

Kom ‘m uitproberen! Hij staat klaar

Test of deze auto bij u past en laat u overtuigen door zijn kwaliteit.

Plan proefrit