StokmanSchadeherstel


Voor schadeherstel werkt Stokman bij elke vestiging nauw samen met Dacia Erkend Schadebedrijven.

Hierdoor kunnen wij voor u als één aanspreekpunt fungeren voor zowel de aanschaf en onderhoud van uw auto, als voor eventueel schadeherstel.

Vanzelfsprekend werken deze, door Stokman, geselecteerde schadebedrijven nauw samen met schade-experts van alle verzekeringsmaatschappijen en vele grote wagenparkbeheerders.

Men werkt uitsluitend met originele, duurzame Dacia-onderdelen. Dit gegeven, in combinatie met het opleidingsniveau van de monteurs en hun professionele uitrusting, garandeert u de zekerheid van schadeherstel op het hoogste niveau. Uiteraard wordt tijdens de reparatie van uw auto vervangend vervoer door ons verzorgd.

Uiteraard zijn alle Stokman-vestigingen ook als loketfunctie aangesloten bij Schadegarant. Onze service-adviseurs verzorgen het contact met schadebedrijf en nemen u alle zorgen uit handen.

 

Dacia Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvangt u het Dacia Merkgarantiebewijs. Dit bevestigt dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Dacia Erkend Schadeherstel. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. Het Merkgarantiebewijs garandeert u dat uw Dacia na het herstel op alle aspecten weer in dezelfde staat verkeert als vóór de schade. Een veilig gevoel, dat alleen Dacia Erkend Schadeherstel u kan geven.

Dacia Erkend Schadeherstel

  • Schadeherstel conform Dacia eisen
  • Vervangend vervoer (Renault of Dacia)
  • Gebruik van originele Dacia-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Dacia fabrieksgarantie blijft gehandhaafd (indien van toepassing)
  • Na reparatie 4 jaar Dacia Merkgarantie.

Voor vragen over schadeherstel kunt u terecht bij één van onze serviceadviseurs.