StokmanPrivate Lease


Dacia Private Lease

Bent u op zoek naar een Dacia private lease? Bij Stokman heeft u een ruim aanbod aan Dacia private lease auto’s. Onder de vleugels van het bekende automerk Renault is het jonge automerk Dacia in de afgelopen 10 jaar ontzettend snel gegroeid in zowel gebruik als in populariteit. Dacia staat bekend om zijn praktische en slimme wagens. Met private lease rijdt u in een nieuwe Dacia voor één vast maandbedrag. Wilt u geen onverwachtse kosten? Dan adviseren wij u Dacia Private Lease.

Online Dacia lease

Het is snel en eenvoudig, een Dacia leasen. U hoeft alleen nog maar te tanken. Op de website kunt u eenvoudig online uw ideale Dacia samenstellen. Mocht u er toch niet uitkomen, dan staat ons professionele team klaar om u te ondersteunen.
Voor één vaste prijs in de maand heeft u:
• Motorrijtuigenbelasting
• WA- & Cascoverzekering
• Onderhoud, reparatie en banden
• Pechhulp Europa
• Persoonsongevallen inzittenden verzekering
• Vervangend vervoer na 48 uur

Dacia Totaal lease

Wij bieden u de mogelijkheid om uw Dacia leaseauto volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo heeft u de keuze uit verschillende accessoires, optiepakketten en lakken. Op deze manier stelt u eenvoudig uw droom lease auto samen. Bij Stokman bent u aan het juiste adres voor al uw leaseoplossingen. Vaak zijn het de bekende automerken die graag geleased worden.

Dacia heeft zichzelf de afgelopen jaren bewezen en staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen. Deze ligt namelijk het meest gunstig voor u als consument. Het grootste voordeel van het leasen van een Dacia is natuurlijk de prijs. Dacia is een merk dat bijzonder lage prijzen hanteert voor hoogwaardige en betrouwbare auto’s. Daarnaast worden alle kosten (behalve het tanken) opgenomen in het leasecontract.

Dacia Private Lease modellen

Er zijn meerdere private lease modellen beschikbaar. Zo zijn er enkele compacte modellen maar ook een aantal zeer ruime modellen. In ons private lease aanbod treft u o.a. de Dacia Sandero aan, een comfortabele en sportieve hatchback met veel bagageruimte. Daarnaast zijn de Logan MCV en de Duster erg geliefd als leasemodellen. Dacia is goedkoop in zijn segment, maar garandeert een goede prijs kwaliteit verhouding.

Bekijk hieronder onze beschikbare Dacia modellen voor Private Lease:
Sandero Duster

Wilt u graag meer informatie over de Dacia Private Lease? Dat kan! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever een Dacia aanschaffen? Bekijk dan alle Dacia modellen.