Laatste nieuws Blijf altijd
op de hoogte


 • De nieuwe Dacia Duster

  9/12/2017 11:00:00 AM, Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren is de Dacia Duster na zeven jaar compleet vernieuwd. Dacia zijn iconische SUV is compleet herzien, met een nieuwe vormgeving, een modern interieur en een uitgebreide uitrusting met nieuwe voorzieningen. Tegelijkertijd is hij nog steeds verrassend betaalbaar, zo ruim als altijd en een uitblinker in het terrein. Dacia heeft altijd een nauwe band met zijn community en onthulde de nieuwe Duster op de autoshow van Frankfurt (IAA) in aanwezigheid van zo’n dertig enthousiaste fans van het merk.

  Lees verder
 • Nieuwe Logan MCV Stepway nu bij Stokman

  Dacia lanceert nieuwe Série Limitée Stepway voor Sandero, Dokker, Lodgy en Duster   Wereldpremière Dacia Logan MCV Stepway op Autosalon Genève Vierde lid van de Stepway-familie na de Dacia Sandero, Dokker en Lodgy Vanaf medio maart te bestellen, prijzen volgen op een later moment Série Limitée Stepway vervangt Stepway versies Sandero, Dokker, Lodgy Série Limitée Stepway nieuw op de Dacia Duster 2016 recordjaar voor Dacia: 584.219 verkochte auto’s; +6% groei t.o.v. 2015

  Lees verder
 • Onderhoud voor uw Dacia ? U bent welkom bij Stokman Hoorn !

  De Stokman vestiging in Wieringerwerf is deze maand nog geopend, maar zal per 1 maart 2017 haar deuren sluiten. Niet getreurd, het team van Stokman Wieringerwerf staat nog steeds voor u klaar, maar dan in onze vestiging in Hoorn! René Werkhoven zal in Hoorn werkzaam zijn als receptionist en Michael en Roy zullen het werkplaatsteam versterken.

  Lees verder
 • Dacia introduceert nieuwe range

  Bijna volledige Dacia-gamma vernieuwd: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway nu met nieuw interieur en exterieur. Dokker, Dokker Van en Lodgy ook vernieuwd. Voor het eerst levert Dacia een automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) in de Duster, voor nog meer rijplezier. Verkoop Dacia blijft groeien. Nieuw verkooprecord: eind oktober stond de teller op meer dan 477.900 exemplaren wereldwijd – een groei van 6%. Efficiënte Dacia-fabrieken kunnen voldoen aan groeiende vraag naar nieuwe Dacia modellen.

  Lees verder
 • Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow

  Dacia introduceert een stoere Série Limitée Blackshadow-uitvoering van de populaire Duster. Dankzij diverse hoogglans zwarte details heeft het model een chique en elegante uitstraling. De Duster Série Limitée Blackshadow is leverbaar met de TCe 125-benzine- en dCi 110-dieselmotor met vóór- of vierwielaandrijving. De prijzen beginnen bij 20.090 euro. De Duster Série Limitée Blackshadow is per direct te bestellen en staat vanaf half oktober in de showroom.

  Lees verder
 • Make-over voor Logan MCV, Sandero en Sandero Stepway

  Op de Autosalon van Parijs presenteert Dacia de vernieuwde Sandero, Sandero Stepway en Logan MCV. Het uiterlijk en het interieur zijn onder handen genomen, waarmee het gamma aan aantrekkingskracht wint. Hetzelfde geldt voor het aanbod motoren en transmissies. De vernieuwde Dacia-modellen zijn per direct te bestellen; de prijzen zijn bekend.

  Lees verder
 • Dacia introduceert nieuwe Logan MCV, nieuwe Sandero en EDC-automaat voor Duster

  Belangrijkste Dacia-modellen opgefrist: de Logan MCV, de Logan (niet leverbaar in Nederland), de Sandero en de Sandero Stepway zijn nu moderner en aantrekkelijker dan ooit. Per direct leverbaar, prijzen later bekend Voor het eerst levert Dacia een automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) in de Duster, voor nog meer rijplezier. Verkoop Dacia blijft groeien na herlancering merk in 2004. Eind augustus brak Dacia nieuw verkooprecord met meer dan 391.000 exemplaren wereldwijd – een toename van 7,3% ten opzichte van 2015.

  Lees verder
 • Automaat en lpg voor Sandero en Logan MCV

  Dacia breidt het aanbod van de Sandero, Sandero Stepway en de Logan MCV uit met Bi-Fuel-versies met een lpg-installatie en Easy-R-versies met een geautomatiseerde transmissie. Die transmissie en de lpg-installatie zijn uitsluitend in combinatie met de TCe 90-turbobenzinemotor met 90 pk (66 kW) leverbaar.

  Lees verder