StokmanDacia Dokker Van


Dacia bedrijfswagen

De afgelopen jaren heeft Dacia de bedrijfswagenmarkt succesvol betreden met de Dacia Dokker Van. Met 750 kg nuttig laadvermogen en een laadvolume van 3,3m³ is de Dacia Dokker een zeer geschikte bedrijfswagen. De Dokker Van bedrijfswagen is al verkrijgbaar vanaf € 9.500 (excl. BTW/BPM, excl. kosten dealerpakket).

Dacia Dokker Van test

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Dacia Dokker zijn in verschillende omstandigheden getest en zijn gecontroleerd aan de hand van strenge voorschriften die voor alle bedrijfswagens voor Renault gelden. De Dokker Van heeft bewezen een betrouwbare en degelijke bestelwagen te zijn. Daarom profiteert u bij Stokman van 3 jaar garantie of tot 100.000 km. Bent u benieuwd naar het rijcomfort van deze Dacia Van? Plan dan online uw Dokker Van proefrit.

Dacia Dokker Van diesel

De Dokker Van heeft zeer betrouwbare motoren. Naast benzinemotoren kunt u ook voor dieselmotoren kiezen. U heeft de keuze uit de dCi 75 en de dCi 90 motoren. Beiden hebben het Dacia eco2-label en hebben een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik.

Offerte

Ontmoet onze accountmanager

markIndien gewenst komt onze account manager ‘zakelijke markt’ Mark Kruger bij  u langs op het bedrijf. Wel zo makkelijk! Hij analyseert uw behoeftes  en problemen en maakt samen met u een op maat gesneden voorstel voor de Dokker Van, inclusief de inrichting die past bij uw bedrijfsvoering.

U kunt een afspraak maken per telefoon 072-561 24 24 of per  email: mark@stokman.nl

Wilt u de Dokker Van eens proberen in uw dagelijkse bedrijfsvoering ? Vraag een vrijblijvende proefrit aan en laat u verrassen.