Binnenkort bij Stokman: de Nieuwe Spring
Bestel uw eigen SPRING vanaf
€18.950,-
Gratis offerte aanvragen

Algemene informatie


EXTRA KRACHTIGE ELECTRIC 65-MOTOR

Standaard beschikt de Spring over een elektromotor met een vermogen van 33 kW (45 pk). Een elektromotor van 48 kW (65 pk) biedt een extra dynamische acceleratie. Deze motorvariant accelereert van 0 naar 100 km/u in minder dan 14 seconden. Voor de elektromotor van 45 pk – die perfect geschikt is voor gebruik in de stad – geldt een 0-100-tijd van minder dan 20 seconden. De sterkere elektromotor is niet alleen leverbaar voor de uitvoering Extreme, maar ook voor de Expression.

De nieuwe Spring is de enige volledig elektrische auto in Europa met een gewicht van minder dan 1.000 kilogram. Het leeggewicht van de Extreme-topversie bedraagt 984 kilogram. De auto is – ondanks toevoegingen op het gebied van rijhulpsystemen en extra uitrusting – slechts 6 kilogram zwaarder dan het uitgaande model. Dankzij het bescheiden voertuiggewicht en de efficiënte aandrijflijn heeft de Spring een gemiddeld energieverbruik van slechts 14,6 kWh/100 km (WLTP). De nieuwe Dacia Spring is daarbij niet alleen in aanschaf aantrekkelijk, maar ook in gebruik.

OPLADEN

Dacia rust de nieuwe Spring standaard uit met een 7 kW-boordlader voor laden met wisselstroom (AC), waarmee de batterij bij een openbaar laadpunt in circa vier uur volledig is op te laden. De mogelijkheid om de batterij in 45 minuten van 20 tot 80% op te laden bij een snellaadstation met een DC-laadvermogen van 30 kW is optioneel op de 65pk elektromotor.

PRIJZEN DACIA SPRING

Voor de Dacia Spring Electric 45 Expression geldt een aantrekkelijke vanafprijs van € 18.950. Inclusief SEPP-subsidie daalt die vanafprijs naar slechts € 16.000.

Kom ‘m uitproberen! Hij staat klaar

Test of deze auto bij u past en laat u overtuigen door zijn kwaliteit.

Plan proefrit