• Acties
  • Renault Megane Estate Hybride
Maak snel een proefrit in deze complete auto!
Van
€37.870,-
met Stokman Voordeel nu vanaf
€36.870,-
Gratis offerte aanvragen

Onze voorraad Renault Mégane

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Mégane staan?

Algemene informatie


MEGANE Estate Phase 2

Renault heeft het interieur van de MEGANE vernieuwd en het een modernere look gegeven door onder andere een nieuw 10,2” TFT-cluster in het dashboard te plaatsen. Via de centrale 9,3” touchscreen kunnen alle mogelijkheden van het Renault EASY LINK-multimediasysteem nog beter benut worden.

Verder is de vernieuwde MEGANE uitgerust met nieuwe rijassistentiesystemen, waaronder de Highway & Traffic Jam Companion, die een eerste stap naar autonoom rijden vertegenwoordigt. De nieuwe Pure Vision LED koplampen staan garant voor een nog beter zicht en comfort in de duisternis. Deze verlichting benadrukt bovendien het design en dynamische lijnen van de Renault MEGANE.

MEGANE R.S. Line

Net als de nieuwe CLIO wordt ook de nieuwe MEGANE leverbaar als R.S. Line ter vervanging van de GT-Line. Met een verbeterd en omvangrijker pakket is R.S. Line meer dan alleen een naamswijziging. De R.S. Line biedt een sportievere look en voldoet daarmee aan de verwachtingen van klanten die zich steeds vaker willen onderscheiden op het gebeid van dynamische uitstraling.

Kom ‘m uitproberen! Hij staat klaar

Test of deze auto bij u past en laat u overtuigen door zijn kwaliteit.

Plan proefrit