Nu al te bestellen !
Van
€34.460,-
met Stokman Inruil Voordeel nu vanaf
€33.950,-
Gratis offerte aanvragen

Onze voorraad Renault Arkana

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Arkana staan?

Algemene informatie


KRACHTIGE E-TECH FULL HYBRID AANDRIJFLIJN MET E-SAVE MODUS

De Arkana biedt ongeëvenaard rijplezier met de E-Tech full hybrid aandrijflijn met 145 pk (105 kW). Dankzij twee elektromotoren (een hoofdmotor met 36 kW en een 18 kW High-Voltage Starter Generator) voelt de Arkana in elektrische modus soepel, krachtig en efficiënt. Het hybride systeem beschikt over een 1,2 kWh batterij en werkt samen met een viercilinder 1,6-liter benzinemotor met 94 pk (69 kW).

De aandrijving verloopt via een automatische multimode transmissie zonder koppeling. De versnellingsbak regelt een soepele overbrenging tussen de vier versnellingen voor de benzinemotor en twee versnellingen voor de elektrische hoofdmotor. De E-Tech full hybrid aandrijflijn kan in combinatie met de verschillende rijmodi schakelen in veertien combinaties voor optimale efficiëntie.

De Arkana E-Tech full hybrid start altijd in elektrische modus. In stadsverkeer kan de auto tot wel 80% van de tijd op de elektromotor rijden. Dit vermindert niet alleen het brandstofverbruik met tot wel 40% in vergelijking met alleen een benzinemotor, maar ook daalt de CO2-uitstoot tot 105 g/km, een uitstekend resultaat in dit segment. Onderweg is het genieten van de stilte in elektrische modus en het gemak van rijden zonder pauzes om de batterij op te laden.

De 145 pk (105 kW) sterke E-Tech full hybrid aandrijflijn van de nieuwe Renault Arkana is voorzien van een E-save functie. Die selecteer je via het menu met voertuiginstellingen in het centrale infotainmentscherm van de auto. Ook is deze functie in uitvoeringen met MULTI-SENSE standaard in enkele rijmodi verwerkt. De E-save functie zorgt ervoor dat de batterijlading niet onder de 40% komt. Zo bewaart de auto altijd voldoende energie voor volledig elektrisch rijden of als ondersteuning voor de benzinemotor bij zwaardere belasting.

Kom ‘m uitproberen! Hij staat klaar

Test of deze auto bij u past en laat u overtuigen door zijn kwaliteit.

Plan proefrit