• Renault
  • accountmanager zakelijke markt

Stokmanaccountmanager zakelijke markt


Stokman is mede dankzij het succes van de merken Renault en Dacia een dynamisch dealerbedrijf met vestigingen in Alkmaar, Den Helder en Hoorn.

Voor Stokman Hoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste ACCOUNTMANAGER.

Als Accountmanager voor de Zakelijke Markt ga jij Stokman nog beter op de kaart te zetten door nieuwe klantrelaties aan te gaan en onze huidige klantrelaties goed te onderhouden. Je bent daarom bekend met de Westfriese mentaliteit, woont in de regio en bent een prettige gesprekspartner.

Met het uitgebreide gamma personen- en bedrijfswagens van Renault en Dacia kun jij aan alle vragen voldoen. Onze merken zijn sterk in volledig elektrisch, hybrid en plug-in hybrid maar ook waterstof wordt binnenkort geïntroduceerd. Dit past perfect bij de zakelijke markt die steeds vaker vraagt om duurzame oplossingen.

Jij gaat je bezighouden als een echte adviseur in de buitendienst. Ons uitgebreide relatiebeheersysteem is daarbij een goed hulpmiddel. Daarnaast weet jij alles over onze mobiliteitsoplossingen, financieringen, verzekeringen en lease.

Vanzelfsprekend ben jij een echte netwerker en ga je naar lokale events om je netwerk nog verder uit te breiden. Natuurlijk profileer je je actief op social media. Je bent bekend met het stellen en behalen van de doelstellingen en streeft net als je collega’s naar 100% tevreden klanten.

Heb jij overtuigingskracht en ga jij door waar anderen opgeven? Dan komen wij graag met jou in contact om je verder te enthousiasmeren over ons bedrijf en de arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden, telefoon, laptop en natuurlijk een passende auto van de zaak.

Ervaring in de buitendienst van de mobiliteitsbranche is een pré. Technische kennis kunnen we je leren, enthousiasme en doorzettingsvermogen breng je zelf mee !

Ben jij enthousiast geworden en voel je je thuis in een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat ? Mail dan je CV met motivatie naar Kees Jansen via kees@stokman.nl