Dé bedrijfswagen van Dacia

Algemene informatie


De Dacia Dokker, modern en zakelijk, net als u.

De Dacia Dokker Van beantwoordt al uw vragen als het gaat om dagelijkse werkzaamheden. Is laadcapaciteit bepalend voor u? Met de Dokker Van heeft u een laadvermogen van 750kg, een laadvolume van 3,3 m3, laadhoogte van 1,27 meter en standaard uitgerust van een volledig tussenschot met raam. Om volledig gebruik te kunnen maken van deze capaciteit kunnen de achterdeuren tot 180 graden worden geopend en is een zijschuifdeur rechts al optie toe te voegen, voor optimale belading in alle omstandigheden.

De Dacia Dokker Van is een betrouwbare bedrijfswagen, trouw aan de waarden van Dacia. Zo is de Dokker Van efficiënt in gebruik en profiteert u van zeer lage gebruikskosten. Omdat hij van deze tijd is, beschikt de Dokker Van over de nieuwste technologieën, zoals: voertuigstabiliteit systeem (ESC), ABS, dagrijverlichting en een ECO modus.

 

Betaal nu 50% en de rest over 12 maanden

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Dacia Dacia Dokker Van direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Kom ‘m uitproberen! Hij staat klaar

Test of deze auto bij u past en laat u overtuigen door zijn kwaliteit.

Plan proefrit