Laatste nieuws Blijf altijd
op de hoogte


  • 2017: Renault Clio bestverkochte auto van Nederland

    SCHIPHOL-RIJK – Renault Nederland blikt terug op een uitstekend verkoopjaar. De Renault Clio werd voor het eerst het meest verkochte model in 2017 in Nederland met maar liefst 11.778 stuks. De Renault Clio is net als alle andere modellen van Renault ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design bij Groupe Renault.

    Lees verder
  • Renault lanceert gelimiteerde Clio R.S.18

    SCHIPHOL-RIJK – Renault Sport presenteert de Clio R.S.18. Het betreft een gelimiteerde uitvoering, op basis van de Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy, voorzien van een opvallende kleurstelling en details die verwijzen naar de Formule 1-bolide van het Renault Sport Formula One Team.

    Lees verder
  • Nieuwe Limited-uitvoeringen van Renault Twingo, Mégane en Kadjar

    SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert een nieuwe uitvoering voor de Twingo, Mégane en Kadjar: de Limited. Deze speciale versie combineert een complete uitrusting met een extra gunstige prijsstelling. Het voordeel voor de klant loopt op tot 710 euro. De Limited staat bij de dealer en is per direct te bestellen.

    Lees verder
  • Nieuwe Renault Kangoo Z.E.

    Renault presenteerde in januari 2017 de nieuwe Kangoo Z.E.: een baanbrekende elektrische bedrijfswagen boordevol innovaties om nog beter te kunnen voldoen aan de klantbehoeften en milieudoelstellingen.

    Lees verder
  • Renault Espace modeljaar 2017

    De in 2015 geïntroduceerde, vijfde generatie Espace heeft voor modeljaar 2017 tal van updates ondergaan waarmee de sterke eigenschappen van het model nog beter tot uiting komen:

    Lees verder
  • Hoogste marktaandeel ooit voor Renault in Nederland

    SCHIPHOL-RIJK – Renault Nederland blikt terug op een uitstekend eerste halfjaar van 2017. Het gezamenlijke marktaandeel van Renault en Dacia groeide tot 10,8 procent, ofwel een toename van 0,8 procentpunt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Daarmee was Renault in de eerste zes maanden van 2017 het op een na bestverkochte automerk van Nederland.

    Lees verder
  • Subtiele modeljaar updates en nieuwe Série Signature Limousin voor Renault Talisman

    SCHIPHOL-RIJK – De Renault Talisman en Talisman Estate hebben een aantal kleine wijzigingen ondergaan, terwijl de gelimiteerde, luxe uitvoering Série Signature Limousin aan het aanbod is toegevoegd.

    Lees verder
  • Nieuwe Renault Scénic ook als luxueuze INITIALE PARIS uitvoering

    SCHIPHOL-RIJK – De nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar in de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De uitrusting, afwerking en rijbeleving zijn van hoge klasse. De topversie vertegenwoordigt het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van luxe, zoals ook te zien is bij de INITIALE PARIS uitvoeringen van de Espace, Koleos, Talisman en Captur.

    Lees verder
  • Prijzen nieuwe Renault Captur

    SCHIPHOL-RIJK – Renault maakt de prijzen van de nieuwe Renault Captur bekend. De Captur, in 2014, 2015 en 2016 de bestverkochte auto in de particuliere markt in Nederland, is leverbaar vanaf € 19.190, -. Renault introduceert tevens de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De levering start in juni 2017. De nieuwe Captur heeft een vernieuwd exterieur en interieur en biedt talloze nieuwe features. Hij is leverbaar als Life, Zen, Intens, Edition One en voor het eerst ook als INITIALE PARIS uitvoering.

    Lees verder
  • Prijzen nieuwe Renault Koleos

    SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert de nieuwe Koleos in Nederland. De eerste Crossover van Renault in het D-segment combineert een robuuste uitstraling met bijzonder veel comfort en luxe. De prijslijst toont twee uitvoeringen, waaronder de exclusieve INITIALE PARIS. De prijzen beginnen bij € 42.790,-. De nieuwe Koleos is per direct te bestellen en staat in juni bij de Renault dealer.

    Lees verder